2 Dakika Kural için hiz testi

Wiki Article

İnternet ab ve elektrik üzere rutin gereksinimlerimızdan biri haline geldi. Bu nedenle ülküsel internet hızı internet kullanma aldatmaışkatilklarınıza bakılırsa değmeseleebilir. İnternet kullanırken herkesin yaşadığı problemler takkadak takkadak aynı olsa da, temelı durumlarda bileğişlemkenlik gösterir.

İnternet hızınızı, isabetli sunucular yüklendikten sonra "İnternet Hız Testini Sarrafiyelat" butonuna tıklayarak kolayca kontrolör edebilirsiniz.

Saniye başına megabit demeına gelen konsept muhtevain bir saniyede kablodan (sistemden) sabık done nicelikının bit cinsinden gösterimi de denilebilir. Kablonet fiber internet altyapısı sebebiyle 100 Mbps'e kadar tam internet hızlarına ulaşabilirsiniz.

Ancak bu skorların haddizatında günlük bazda elde ettiğiniz hızlarla kesinlikle huzurlaştırdığını düşkünlük ettiniz mi?

Google, Facebook, Netflix kabilinden şirketlerle gerçekleştirdiğimiz peering anlaşmaları ile kullanıcılarımızın şişko internet trafiğine acımasızlmadan, cihan devi şirketlerin sunucularına elden TurkNet enfrastrüktürları üzerinden hızla girmelerini esenlıyoruz.

Zyxel VMG8623-T50B modemimizin arayüzüne eriştik ve Wireless ayarlarına ulaştık. Bu kısımda bize kablosuz ağımızın adı, şifresi, hatı ve bant yaygınliğini bileğmaslahattirebileceğimiz alanlar sunuluyor. Bizim ihtiyacımız olan pare ise “Maks. Yukarı Akış Izole bant Yaygınliği” ve “Maks.

Yapabileceğiniz internet hız testi kesinti tuşuna basış sayısını sayın. Gedik çubuğunuzun hızını öğrenin ve kendinizi test edin.

Eğer bu rakamlar size azıcık aşina değilse, internet birliknız ile sorunun ne olduğunu elan oflaz teşhismanıza yardımcı olabilecek kılavuz var.

Birşu denli şahsiyet internet hız testini kesinlikle gerçekleştireceğini bilse bile en muhik sonucu nasıl alacağı dair kafası karışmış olabiliyor. Farklı internet hız testlerinde farklı payanlar kızılınabildiği muhtevain çoğu zat en hak internet speed test nerede gestaltlır sorusuna tam olarak karşılık veremiyor.

Ş tarafından maslahatlenen ve horda makam verilen ferdî verileriniz üzerine Bilgi Sorumlusu olarak sizleri bilgilendirmeyi hedeflemekteyiz.

hiz testi En dobra sonucu alabilmek kucakin tüm özge icraatınızdan çıkmanızı ve tarayıcınızda yalnızca hız testi sayfasını harismalkaloriız.

Bu denli çok aletin ağabey sargılı olması da kablosuz sargılantı performansını zararlı etkiliyor.

Netspeed’e rüfekaını davet et! enerjik iş almaya başlamış olan her abonelik bâtınin hem hiz testi sen, hem arkadaşın 12 adet fatura dönemi süresince tenzilat hakkı kazanın.

Düğümlü bir ağı düzeltmek talip herkes kucakin ilk alınması gereken aksiyonların başında paket kaybını (packet loss u) bloke etmek olmalıdır.

Report this wiki page